dimecres, 6 de març del 2013

Fabriquem colors!


Avui, ja que l'altre dia vam estar parlant dels colors hem volgut fabricar els nostres propis colors!



Ja ens en vam adonar el primer dia que si xafàvem paper de seda dins un got d'aigua  aquesta es tenyia de colors! Així que això és el que hem fet! Hem xafat paper de seda blau, groc i rosa per tenir aigua dels tres colors primaris. Després vam barrejar aquests 3 colors per obtenir altres colors diferents. A les fotos podeu veure els resultats.




Després vam intentar pintar amb aquests colors però vam veure que eren tant clarets que sobre el paper no es veia res! Així que vam decidir de fer colors amb aliments! Mireu la llista dels colors que vam fer: Groc- ell de llimona /Taronja- pastanga/ Vermell- maduixes/ Verd- espinacs / Marró clar- tè /Marró- cacau en pols/ Marró fosc- cafè
Després amb aquests colors vam pintar uns fantàstics dibuixos! 

Finalment per acabar i com que la setmana abans havíem estat parlant del sentit de la vista vam mirar un llibre d'il·lusions òptiques i vam veure com el cervell ens "enganya": línies que no semblen paral·lels i ho són, cares que semblen gerros i gerros que semblen cares, línies que semblen diferents però són iguals, quadrats que no són quadrats.... Us en deixem un exemple i us recomanem el llibre "Mira,mira" d'A. Navarro i S. Llorens.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada