dimecres, 13 de març del 2013

Cotxes i vaixells propulsats


Avui anàvem a estudiar als planetes però resulta que teníem les dues noies de colònies així que hem decidit esperar-les ja que estaven molt interessades en estudiar-los! Però penseu que ens hem quedat de braços plegats? Doncs no, hem decidit construir cotxes i vaixells propulsats per un globus. 

Hem començat enganxant un globus amb cinta adhesiva sobre un dels cotxes que havia portat l'Adrià però no ens ha funcionat! El cotxe avançava una mica però no tant com nosaltres volíem, així que hem pensat que havíem de millorar el disseny. Hem enganxat una canyeta al final del globus fent d'aquesta manera que l'aire sortís per allà. 

Mireu aquest vídeo i veureu com funcionava el nostre cotxe! 



Una vegada hem tingut els cotxes fets hem volgut seguir investigant i provar si el mateix sistema funcionava amb els vaixells. Hem agafat uns pots de plàstic (de iogurt i formatge reciclats) a on els hi hem enganxat també un globus amb una canyeta! Alguns vaixells ens han quedat una mica desequilibrats i queien però en canvi amb d'altres hem tingut molt bons resultats! Fins hi tot en un hi hem posat dues canyetes perquè anés més ràpid! Llàstima que l'aigüera no donava per gaire! Us deixem que mireu les fotos! 



Finalment com que la setmana que ve si que volem estudiar els planetes hem començat a construir una maqueta de la terra i la lluna per poder-ho entendre-ho tot molt bé! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada